Funbridge, de online partner van onze Federatie.

Online bridge is vandaag reeds het meest succesvolle kanaal om bridge te spelen wereldwijd. Vooral het feit dat je niet gebonden bent aan vaste tijdsvorken is een grote troef. Bijkomend speel je bridge 24/7, waar en wanneer je maar wilt.
 
En deze trend is onomkeerbaar en biedt ook ontzettend veel voordelen. Vandaar dat we als Belgische Bridge Federatie deze nieuwe evolutie omarmen en overtuigd zijn dat ze een mooie aanvulling op het clubaanbod vormt. Je kan kiezen uit een zeer brede waaier van spellen: verschillende tornooiformules, diverse oefenspellen, bridgekennis verbeteren, … en dit op elk niveau. Kortom, de ideale manier voor elke speler om, op eigen tempo, zijn/haar bridgevaardigheden te verbeteren.
 
Om deze online-tak binnen onze federatie op te starten, zijn we een samenwerking met Funbridge aangegaan. Funbridge is wereldwijd een van de grootste online bridgeplatformen waar zowel recreanten als meer ervaren bridgers ruim aan hun trekken komen. En ook voor cursisten en beginnende bridgers hebben ze een schitterend aanbod om het bridgespel stap voor stap aan te leren en in te oefenen. Een geweldige ondersteuning voor de lessen van onze bridgedocenten.
 
De Belgische Bridge Federatie lanceert vanaf 2 december een wekelijks online tornooi op Funbridge. Dit tornooi wordt steeds gespeeld op zondag. Op dit tornooi speel je 20 giften tegen robot “Argine”, de Artificiële Intelligentie van Funbridge. Nadien wordt je resultaat vergeleken met de andere spelers. De ideale manier dus om thuis te oefenen en je score met andere spelers te vergelijken. Je kan er bovendien ook extra Expertpunten voor de Champions Race mee vergaren.
 
Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van deze nieuwe bridgetool en de unieke lanceringspromotie? Klik dan op onderstaande link. Have Fun!

Nationaal
RBBF
Content: 
Informatief
Online bridge